Phyto Squalane στα καλλυντικά – μια εναλλακτική λύση στο σκουαλένιο ήπατος του καρχαρία

Στην αναζήτησή μου για εξαιρετικά συστατικά που θα συμπεριληφθούν στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος μας, συνάντησα το φυτο-σκουαλάνιο. Είχα ακούσει για το σκουαλένιο από συκώτι καρχαρία που λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής, αλλά όχι το φυτοσκουαλάνιο από το ελαιόλαδο. Ως εναλλακτική λύση στο σκουαλένιο του καρχαρία, το φυτο-σκουαλάνιο έχει χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετικό ενυδατικό και καλλυντικό συστατικό. Το σκουαλένιο βρίσκεται φυσικά στο δέρμα σας. Βοηθά στη διατήρηση της υγείας, της υγρασίας και της απαλότητας του. Η ποσότητα στο δέρμα μας μειώνεται καθώς γερνάμε, επομένως η τοπική εφαρμογή βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και ιδιαίτερα αντιμετωπίζει το δέρμα για τραχύτητα και ξηρότητα. Διατηρώντας το δέρμα μας υγρό αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά τις ρυτίδες και την όψη του γερασμένου δέρματος. Στο σώμα μας το σκουαλένιο είναι πρόδρομος της σύνθεσης χοληστερόλης. Σύμφωνα με τα ηθικά μας προϊόντα περιποίησης δέρματος, το σκουαλένιο προέρχεται από εκχυλίσματα ελαιόλαδου. Το σκουαλένιο έχει φυσική συγγένεια με το δέρμα, με φυσική ικανότητα εξάπλωσης και απορρόφηση από το δέρμα. Επαναφέρει την ελαστικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι απαλό, μεταξένιο, μη λιπαρό, το καθιστά αναντικατάστατη βάση για καλλυντικά υψηλής ποιότητας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Specific Gravity, 20C g/ml 0.810-0.820 Refractive Index 1.4520 - 1.4580 Acid Value 0.5 max Iodine Value 4.0 max Saponification Value 3.0 max 92.3 % purity - French Supplies

Έχει τις ακόλουθες ιδιότητες: Φυτικής προέλευσης (ιδανικό για χορτοφάγους και vegans), Άοσμο, άχρωμο Δυνατότητα επάλειψης Απορρόφηση δέρματος Αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος Αποτρέπει την απώλεια νερού Μη λιπαρή αίσθηση Αν και μοιάζει με διαυγές λάδι, δεν είναι τεχνικά λάδι.

Το χρησιμοποιώ σε μια σειρά από προϊόντα περιποίησης δέρματος, όπως ενυδατικές κρέμες, ορός δέρματος, λάδια μασάζ για να σας δώσω μερικές ιδέες. Όποιος αναζητά ένα φιλικό προς το περιβάλλον, ηθικό καθεστώς περιποίησης δέρματος μπορεί να κάνει καλά να χρησιμοποιήσει το φυτοσκουαλάνιο.



Source by Frosa Katsis

Σχολιάστε